Skip to content

Projecten

Wij werken exclusief samen en met de top vastgoedontwikkelaars in Dubai, die bekend staan om hun bewezen staat van dienst en indrukwekkende projecten. Ons vertrouwen in deze ontwikkelaars stelt ons in staat interessante projecten aan te bieden aan onze klanten, soms nog voor ze op de markt verschijnen via een Expression of Interest (EOI). Hoewel dit niet voor ieder project mogelijk is.

Tijdens de pre-launchfase zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze projecten. Via een EOI kun je je interesse kenbaar maken en als eerste kans maken op de beste units. We zijn ook goed geïnformeerd over toekomstige projecten voor de komende jaren, waarover we dagelijks updates ontvangen. Het aanbod wisselt wekelijks en maatwerk is vereist voor elk investeringsverzoek.

We raden aan contact met ons op te nemen voor het meest recente projectaanbod en om de diverse mogelijkheden met betrekking tot de projecten te bespreken. 

Sobha Hartland

Sobha Hartland is een prestigieus vastgoedproject in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Het project is een high-end gemeenschap gelegen aan de oevers van het kanaal van Dubai. Sobha Hartland biedt een luxe levensstijl en state-of-the-art voorzieningen in een weelderige groene omgeving, allemaal binnen handbereik van het bruisende stadsleven van Dubai.

Sobha Hartland biedt een breed scala aan luxe woningen, zoals ruime appartementen en villa’s, voorzien van moderne en hoogwaardige afwerkingen. De ontwikkeling beschikt over uitgebreide voorzieningen zoals zwembaden, fitnesscentra, groene parken, en meer, waardoor bewoners van een luxe levensstijl kunnen genieten.

Aankoopprijs vanaf €350.000 

Sobha Hartland 2

Sobha Hartland 2 is een indrukwekkend mega-vastgoedproject in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, dat de standaard van luxe en stijl naar nieuwe hoogten tilt. Met een focus op luxe woningen en uitgebreide voorzieningen, biedt Sobha Hartland 2 een uitzonderlijke leefervaring voor degenen die op zoek zijn naar een leven van comfort en elegantie in het hart van Dubai.

Na het succes van Sobha Hartland 1 heeft Sobha dit project gelanceerd waar enorm veel interesse voor is. Het project legt de lat hoog op het gebied van voorzieningen. Van prachtige zwembaden tot moderne fitnesscentra, aangelegde tuinen, recreatiecentra, en gemeenschapsruimtes – Sobha Hartland 2 biedt een breed scala aan voorzieningen die de levensstijl van de bewoners verbeteren en bijdragen aan hun welzijn.

Aankoopprijs vanaf €350.000 

 

Ellington Highburry

Ellington is een prominente vastgoed ontwikkelaar gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan het creëren van iconische en luxe woonprojecten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, design en levensstijl. Met een focus op innovatie, vakmanschap en klanttevredenheid heeft Ellington zich gevestigd als een marktleider in de vastgoedsector.

Het bedrijf streeft ernaar om de verwachtingen van klanten te overtreffen door uitmuntende diensten te bieden, transparante communicatie te waarborgen en een nauwe relatie met de klant te onderhouden gedurende het hele bouwproces. Ellington heeft een indrukwekkende trackrecord in het realiseren van luxe vastgoedprojecten die voldoen aan de eisen van de moderne levensstijl. Benieuwd naar de projecten van Ellington, neem hiervoor contact met ons op.

Aankoopprijs vanaf €450.000 

0 +
Collaboration with developers
0 +
Happy Clients
0 +
Years Of Experience
0
Partners Worldwide