Skip to content

FAQs

Dubai is een wereldstad met enorm potentieel. Het is geen geheim dat Dubai één van de meest interessante vastgoedmarkten ter wereld heeft, wat al geruime tijd in de lift zit.
 
Echter is grondig onderzoek essentieel om een weloverwogen beslissing te maken. Laat je altijd begeleiden door een onafhankelijk expert om de mogelijheden in kaart te brengen. 

Investeren in Dubai is aantrekkelijk vanwege de bloeiende vastgoedmarkt, met voortdurende ontwikkelingen en groeiende vraag. De stad biedt een stabiele economische omgeving en trekt veel toeristen aan, wat bijdraagt aan de vraag naar vastgoed. Bovendien staat Dubai bekend om zijn veiligheid en moderne infrastructuur, waardoor het een gunstige bestemming is voor investeerders.

Ja, als Nederlander kun je vastgoed kopen in Dubai. Dubai stimuleert vastgoedinvesteringen vanuit het buitenland en maakt het sinds kort zelfs mogelijk voor buitenlanders om eigenaar van de grond te worden bij aankoop.

Nee, het hele proces kan vanuit Nederland worden geregeld. Dubai heeft het hele aankooptraject gedigitaliseerd wat zeer prettig en efficient werkt. Het is overigens altijd mogelijk en leuk om vooraf de woning, of in het geval van nieuwbouw de locatie in Dubai te bezoeken. 

 

 

Het aankoopproces omvat het in kaart brengen van de mogelijkheden, het kiezen tussen een nieuwbouw- of bestaand bouwproject,. Vervolgens het doen van een aanbetaling, het opstellen van koopovereenkomsten  en het registreren van uw vastgoed bij de relevante autoriteiten in Dubai.

Het is verstandig om een betrouwbare partner in te schakelen om u door dit proces te begeleiden

Verschillende gebieden in Dubai zijn aantrekkelijk voor vastgoedinvesteringen, afhankelijk van uw voorkeuren en investeringsdoelen. Enkele populaire gebieden zijn: Dubai Marina, JVC, Sobha Hartland

Bij het kiezen van een investeringsgebied is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals locatie, prijstrends, infrastructuur, nabijheid van voorzieningen en uw persoonlijke investeringsdoelen. Het is nuttig om advies in te winnen bij vastgoedexperts die de markt goed kennen.

Wij werken uitsluitend met top ontwikkelaars zoals Emaar, Sobha, Ellington en Damac. Mocht uw op zoek zijn naar een project van een andere ontwikkelaar dan werken wij met lokale partners die dit kunnen aanbieden. 

Ja, met meer dan 15 nauwe partners in vastgoed, variërend van korte- tot langetermijnbeheerders tot juridische experts en lokale banken, hebben wij alles in huis om u volledig te ontzorgen