Skip to content

Waar investeren in Dubai in 2024?

Waar investeren in Dubai in 2024?

Dubai blijft een aantrekkelijke bestemming voor investeerders over de hele wereld. Terwijl bekende gebieden zoals de Dubai Marina en Downtown al lang gevestigde favorieten zijn, bekijken we enkele opwindende opkomende projecten die de aandacht van slimme investeerders trekken. We richten ons specifiek op Sobha Hartland 1 en Sobha Hartland 2, Jumeirah Village Circle (JVC), en Maritiem City. We richten ons ook op de verwachte opbrengsten voor investeerders, vooral in de context van kortetermijnverhuur via platforms zoals Airbnb.

Sobha Hartland 1 en 2: Luxe Wonen met Rendabele Terugkeer

De weelderige omgeving van Sobha Hartland 1 en 2 biedt niet alleen een exclusieve levensstijl, maar ook een aantrekkelijke investeringskans voor kortetermijnverhuur. Volgens gegevens van Airbnb variëren de tarieven per nacht momenteel tussen de 150 euro en 250 euro voor accommodaties in Sobha Hartland 1. Met de verwachting dat de vraag naar hoogwaardige verblijven in Dubai blijft stijgen, is het niet onrealistisch te verwachten dat deze tarieven in de toekomst alleen maar zullen toenemen. Bovendien zal de vraag voor Sobha Hartland 2 nog meer toenemen, met uitzicht op de toekomstige Dubai Creek Tower die daar gebouwd gaat worden (naar verwachting hoger dan de Burj Khalifa).

Jumeirah Village Circle (JVC): Diverse Opties voor betaalbare investeringen

JVC, met zijn gemeenschapsgerichte sfeer en geplande ontwikkelingen, biedt een breed scala aan vastgoedmogelijkheden. Voor investeerders in kortetermijnverhuur toont Airbnb-data aan dat de tarieven voor een 1-slaapkamerappartement momenteel schommelen tussen 80 euro en 160 euro per nacht. Met JVC die steeds populairder wordt, is het niet alleen een investering in onroerend goed, maar ook in de groeiende vraag naar diverse en betaalbare accommodaties.

Maritiem City: Een Waterparadijs met Toekomstige Rendementen

Maritiem City, met zijn focus op de maritieme levensstijl, belooft niet alleen een unieke woonervaring, maar ook aantrekkelijke opbrengsten voor investeerders in kortetermijnverhuur. Momenteel variëren de tarieven hier tussen de 125 euro en 200 euro per nacht volgens Airbnb-gegevens. De nabijheid van de kust, luxe voorzieningen en geplande ontwikkelingen suggereren dat investeerders hier kunnen profiteren van zowel de stijgende vraag als de bijbehorende prijsstijgingen.

 

De variërende tarieven per nacht zijn uiteraard afhankelijk van diverse factoren, zoals grootte, uitzicht en faciliteiten. Dit biedt investeerders de kans om hun portefeuille af te stemmen op specifieke doelen en budgetten. Of je nu kiest voor de luxe omgeving van Sobha Hartland, de gemeenschapsgerichte sfeer van JVC, of de unieke maritieme levensstijl van Maritiem City, er zijn voldoende kansen om een rendabele investering te realiseren.

Share this post